heinosoft

OVER MIJZELF

Ik (Jolanda) ben beeldend kunstenaar. Zelf creeren en maken is wat ik het liefste doe en altijd in mijn vrije tijd heb gedaan. Na diverse studies en banen heb ik het roer omgegooid en ben ik eerst een cursus meubelmaken gaan doen en daarna heb ik het kunstschilderen opgepakt.

In 2015 ben ik met schideren begonnen omdat ik altijd met bewondering heb gekeken naar een oom van mij die kunstschilder is. Ik vond het de tijd om dat ook eens te gaan proberen. Van mijn oom heb ik diverse technieken geleerd die ik nu toe pas in mijn werk.

Ik vind schilderen fantastisch en heerlijk om te doen naast mijn passie voor textiel en oude materialen om her te gebruiken en daar weer iets moois van te maken.

Omdat ik veel complimenten kreeg voor mijn schilderkunst is dat een ware passie geworden. Ik schilder op alles waar je maar op kunt schilderen zoals hout, meubels, doek, glas, papier, steen etc. Naast muziek en het landschap om mij heen vormen mijn kinderen (Bastiaan en Donna) de grootste inspiratiebron. Zo is JBDatelier ontstaan.

Ik schilder voornamelijk moderne realistische schilderijen, soms met een abstracte touch. Ik houd van een grove, losse uitstraling en schilder daarom graag met grove kwasten en paletmes.

Wilt u meer weten, neem gerust vrijblijvend contact met mij op en/of kijk ook eens op mijn instagram, facebook, pinterest, linkedin.