heinosoft

ALGEMENE VOORWAARDEN

 

Op deze pagina staan de algemene voorwaarden vermeld. Deze zijn bedoeld om beide partijen te beschermen. Mocht u vragen hebben dan kunt u via het kopje contact een email sturen.

 

Alle prijzen zijn in Euro's en exclusief verzendkosten.

Na uw bestelling krijgt u een bevestiging per e-mail met daarin de totale kosten. De bestelling wordt verstuurd nadat de betaling is voldaan. U kunt uiteraard ook de bestelling komen ophalen. Per e-mail spreken we dan een datum en tijd af. Wanneer ik uw pakket heb opgestuurd zal ik u daar per e-mail bericht van geven.

U heeft een bedenktijd van 14 dagen na ontvangst. daarna heeft u nog 14 dagen om uw bestelling retour te sturen samen met de factuur . U dient dan wel per e-mail (jbdatelier@hotmail.nl), ingevuld retourformulier of telefoon (06-38655561) te melden dat u de spullen retour heeft gezonden en wanneer. Het orderbedrag, zonder de verzendkosten, zal na ontvangst van de artikelen op uw bankrekening worden teruggestort. Alle verzendkosten zijn voor rekening van de klant. Mocht u vragen hebben dan kunt u telefonisch contact opnemen: 06-38655561.

JBDatelier is niet aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigen van verzonden items. Uw pakket zal met de grootste zorg voor u worden ingepakt en verstuurd.

 

 

RETOURFORMULIER

(dit formulier alleen invullen, printen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen)

— Aan

JBDatelier
jbdatelier@hotmail.nl
06-38655561

— Ik/Wij (*) deel/delen (*) u hierbij mede dat ik/wij (*) onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen (*) herroep/herroepen (*):

— Besteld op (DD-MM-YYYY) :                                   

— Bestelnummer :

—  Ontvangen op (DD-MM-YYYY):

— Naam/Namen consument(en) :

— Adres consument(en) :

— IBAN Rekeningnummer:

— Handtekening van consument(en) (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

 

 

— Datum(DD-MM-YYYY):

*) Doorhalen wat niet van toepassing is.